Echipamente Audio | Video Prezentari Generale

NuPrime Audio – Prezentare Generala

Incepand din aceasta vara la AVMall puteti gasi unul din brand-urile cu cea mai rapida ascensiune tehnologica din ultimii ani si anume NuPrime. Marturia progresului sunt cele 4 premii primite de companie chiar in anul debutului in prestigioasele reviste audiofile Absolute Sound si Sound Stage.
Dar hai sa vedem cine sunt cei de la NuPrime Audio. Compania a fost infiintata de co-fondatorul NuForce, Jason Lim, care a cumparat divizia audio high-end a companiei NuForce si drepturile asupra tehnologiilor in anul 2014 . Cu gandul la calitate acesta a adunat o echipa de ingineri talentati specializati in proiectarea de amplificatoare audio si circuite in comutatie. Daca la asta adaugam propria fabrica de productie aflata in Taiwan si posibilitatea ca divizia de R&D sa lucreze cot la cot cu divizia de ansamblare, imaginea rezultata este a unui producator cu o afacere solida ce isi poate permite sa ofere clientilor aparatura audio de top la preturi corecte. NuPrime inseamna performanta audio de top, iar acest lucru nu poate fi realizat fara componente de top. Din acest motiv 30% din componentele folosite in aparate sunt comandate in SUA.

Scopul NuPrime a fost foarte clar definit inca de la inceput. Jason Lim isi dorea ca noua companie sa dezvolte si sa implementeze solutii audio moderne si performante; sa ofere ascultatorului intregul mesaj muzical intr-un mod realist, plin de emotie si intensitate; sa ofere produse cu un design modern ce pot fi usor integrate in casele contemporane.
De asemenea cei de la NuPrime nu au uitat cat de importanta este familia, asa ca au gandit un sistem audio ce poate oferi o experienta muzicala completa pentru toti membrii. Tot ce trebuie sa facem este sa folosim un receptor audio wi-fi produs de NuPrime ce permite ascultarea muzicii in 10 zone diferite ale casei folosind mai multe surse audio (ex: intr-o camera se poate asculta muzica folosind Spotify, iar in alta camera folosind un server intern).

Preturile NuPrime. Asa cum stim cu totii, nu intotdeauna pretul unui produs este reflectat de calitatea acestuia. Jason Lim a gandit acest aspect din pozitia unui cumparator si iata rezultatul. Pretul de vanzare al unui produs nu este raportat la cat de bine suna in cadrul testelor efectuate in laboratoarele de cercetare comparativ cu concurenta, nu este un simplu calcul contabil intre greutatea masurata in kilograme, R&D, manopera si marketing, pentru ca NuPrime este in primul rand o companie de ingineri ce isi evalueaza produsele raportandu-le la costuri. Aceastea din urma pot fi scazute folosind inovatii de ultima ora, investind in dezvoltarea de tehnologii ce pot oferi performante comparabile cu produse avand preturi cu multe zerouri in coada. Un exemplu in acest sens este utilizarea tehnologiei FPGA in preamplificatoarele NuPrime.
Rezultatul acestei filosofii simple se numeste NuPrime, un producator de aparatura audio high-end, ce ofera performante de top apreciate de revistele si pasionatii din intrega lume la preturi corecte.

Pentru specificatii, preturi si detalii complete, puteti consulta  o larga varietate de produse NuPrime aici link

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: