Stire

OnePlus planuieste sa intre pe piata TV

OnePlus planuieste sa intre pe piata TV

 

Iar tu poti contribui la alegerea numelui.

CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a facut anuntul pe forumul oficial al companiei.

“Ne dorim sa ducem mediul de acasa la urmator nivel din punct de vedere al conectivitatii.” Conform comunicatului, OnePlus isi va pozitiona televizoarele ca modele premium, dar acest lucru va continua sa se desfasoare impotriva marilor jucatori din piata TV, Panasonic, Samsung si Sony.

Comunicatul nu a dat niciun indiciu despre cum vor arata televizoarele, oferind doar un indiciu ce consta intr-un dreptunghi intunecat, pe un fundal negru, insotit de cuvintele “Our Next Step Forward”.

Poate culoare sa indice un potential finisaj? Sau credeti ca ne-am gandit prea departe?

De asemenea, nu exista niciun cuvant cu privire la viitoarele specificatii. Totusi, ne gandim ca un set premium poate insemna rezolutie 4k si suport HDR, impreuna cu un streaming inteligent. Putem oare sa fim surprinsi cu un OnePlus 8k TV?

Setul are momentan o denumire generica OnePlus TV, insa producatorul chinezesc de smartphone-uri cauta numele potrivit cu ajutorul propriei comunitati.

Sub declaratia lui Pete Lau exista un link care conduce catre o alta postare de pe forumul One Plus, realizata de un manager de produse TV, sub eticheta „@Stephen L.”. Acesta cere comunitatii sa ajute la numirea urmatorului produs.

Sugestiile au fost primite inainte de 17 Octombrie, iar primele 20 dintre acestea, preferate la nivel global, au fost deja alese. Cei care le-au oferit vor avea ocazia sa castige unul dintre primele televizoare produse si o excursie la evenimentul de lansare.

Surse audio video excelente pentru aceste produse sunt bluray playerele. O gama larga de de bluray playere cu specificatii, caracteristici complete, si preturi  aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: