Echipamente Audio | Video Stire

Onkyo anunta noile amplificatoare integrate A-9110 si A-9130

Onkyo anunta noile lor amplificatoare integrate bazate pe multi premiatul lor produs A-9010, care a fost considerat cel mai bun amplificator integrat la nivel mondial in categoria sa de pret.

Noile modele sunt A-9110 (pret 250 euro) si A-9130 (pret 400 euro). La fel ca si predecesor lor, A-9110 este pur analogic, A-9130 fiind pregatit pentru conversie digitala, avand astfel integrat un DAC.

Ambele modele au 4 intrari RCA, respectiv 5 intrari, preamplificator pentru Pick-Up (phono stage) MM. Onkyo A-9130 are intrari digitale de tip coaxial si optic avand un convertor integrat Wolfson WM8718 DACce suporta fisiere 24bit/192kHz.

A-9130 este conceput ca intrarea analogica sa dezactiveze automat DAC-ul intern atunci cand este selctata sau simte semnal analogic.

Sistemul de interconecetare Onkyo RI este dispus pe panoul din spate ce permite conexiunea directa cu produse compatibile Onkyo de tip cd player, tuner sau streamer.

Ambele modele au iesire de linie cat si de subwoofer, lui A-9130 adaugandu-se posibilitatea de functiona ca amplificator de putere, fiind astfel compatibil cu un preamplificator extern.

La fel ca si A-9010, celor doua noi produse li-i s-au implementat aceeasi tehnologie WRAT (Wide Range Amplification Technology), cat si Phase Matching Bass Boost technology ce presupune alinierea in faza a frecventelor joase si medii pentru a beneficia de un bass mai bogat in armonii, cat si o redare cat mai exacta si dinamica a vociilor. Tehnologia implementata Optimum Gain Volume Circuitry va ajuta la reducerea noise floor-ului cat si prevenirea interferentelor EMI/RFI.

Sistemul Direct Mode va reduce lungimea semnalului, va dezactiva controlul tonalitatii si a circuitelor Phase Matching Bass Boost. Astfel activand  Direct Mode veti beneficia de acuratetea inregsitrarii, fara a comprimite semnalul analogic emis de sursa externa din cadrul sistemului stereo.

Carcasele celor doua produse au fost imbunatatite, fiind folosite aluminiu de inalta calitate cu grosime de 1.6mm, concepute pentru a rigidiza intreaga placa de baza, componentele si transformatorul de alimentare a amplificatorului, a reduce vibratiile si rezonanta.

Ambele produse vor fi dsponibile si in Romania incepand cu luna Septembrie anul curent.

Aceste produse pot fi gasite, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi, aici link si aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: