Echipamente Audio | Video Stire

Onkyo lanseaza TX-RZ730 si TX-RZ830

Modelele noii serii RZ sunt echipate corespunzator atat pentru frontul video, cat si pentru cel audio.

TX-RZ730 (£ 900) si TX-RZ830 (£ 1100), care livreaza 175 si 180 de watt pe canal (in 6 ohm), au toate caracteristicile traditionale pe care le-ati astepta de la amplificatoarele AV midrange de astazi – 4K și HDR, decodare pentru soundtrack-uri Dolby Atmos si DTS: X, plus suficiente canale pentru a satisface un set-up extins de boxe.

Configuratia de 9.2 canale poate sustine nativ un aranjament de 5.2.4 difuzoare, iar pre-iesirile permit conectarea unui amplificator stereo extern pentru a satisface set-up-uri 7.2.4.

Zona 2 si Zona 3 de pre-iesiri si line-out-uri permit partajarea audio cu sisteme hi-fi din alte incaperi. Exista procesare Dolby Surround si DTS Neural:X, de asemenea.

Dar cele mai recente adaugari ale lui Onkyo la gama de amplificatoare AV se mandresc si cu o multitudine de optiuni de redare muzicala. De exemplu, Google Chromecast este incorporat. Redarea poate fi controlata prin voce cu orice difuzor inteligent, actionat de Google Assistant.

Amazon Music poate fi accesat prin aplicatia Onkyo Music Control, in timp ce Tidal, TuneIn, Deezer si Spotify sunt accesibie de la controlerul Onkyo, care asigura si streaming local sau DLNA.

Apoi, exista doua platforme de streaming hi-res, multi-room: DTS Play-Fi si FlareConnect, detinuta de Onkyo. Ambele deschid usa catre fisierele din retea si catre servicii variate de streaming muzical.

Ultimele, dar nu cele din urma, sunt Apple Airplay si Bluetooth (pentru momentele in care internetul este cazut).

Conectivitatea fizica include intrari USB, optice, coaxiale si sase analogice, precum si un pre-amplificator phono „cu zgomot redus” pentru platane. TX-RZ830 adauga modul „Pure Audio” pentru a reduce la minimum interferentele.

TX-RZ730 ruleaza DSD 2.8 / 5.6 MHz (convertit în PCM), in timp ce TX-RZ830 suporta redarea directa a fisierelor DSD 11.2MHz. Ambele suporta 24 biti / 192 kHz in FLAC, WAV si AIFF, cu suport ALAC limitat la 96 kHz pe o retea.

Ambele sase intrari HDMI din spate ale amplificatoarelor sunt certificate HDCP 2.2 si permit trecerea a 4K, HDR10, HLG si Dolby Vision. Porturile HDMI din spate accepta semnale 4K / 60Hz / RGB / 4:4:4/4:2:2/4:2:0, in timp ce portul HDMI de pe panoul frontal accepta doar 4K / 60Hz / RGB / 2:0.

Specificatii, preturi le puteti gasi aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: