Ghid | Recenzii Stire

Optoma a castigat premiul WhatHiFi 2018 pentru 2 proiectoare 4K

Un lucru neobisnuit, nu a fost niciun proiector Sony Full HD sau high-end despre care sa se poata vorbi.

Avand in vedere continua evolutie a electronicii de consum, nu este deloc surprinzator ca la fiecare editie a premiilor oferite de What Hi-Fi? Apare un nou precedent, indiferent ca vorbim despre o noua subcategorie introdusa sau despre o noua tehnologie premiata.

Anul acesta, la premiile What Hi-Fi? am observat, in prima instanta, ca in categoria proiectoarelor au fost doar modele 4K.

De ce niciun proiector Full HD? Ei bine, aparent din doua motive.

Reprezentantii site-ului de review sustin ca niciunul dintre cele analizate in ultimele 12 luni nu a parut ca ar putea castiga un premiu. Un alt motiv ar fi acela ca proiectoarele 4k nu se mai vand la un pret exclusivist, din fericire. UHD40 de la Optoma, de exemplu, ofera o imagine spectaculoasa la un pret foarte rezonabil de £1200. De aceea merita premiul Best Buy 2018.

Fratele sau, UHD65, care a fost votat produsul anului in 2017 a castigat si anul acesta premiul Best Buy in categoria proiectoarelor. Cu o performanta care livreaza luminozitate incredibila, o dinamica si o interepretare intuitiva 4K, dovedindu-se un adept echidistant al upscaling-ului de continut SD si HD, UHD65 ramane unul dintre cele mai bune proiectoare de pe piata.

Pentru prima data in ultimii ani de zile, nu a fost niciun proiector 4k de la Sony in cursa pentru un premiu, nici macar unul comercializat la preturi superioare.

Poate ca anul viitor se vor intoarce, dar anul acesta meritele toate sunt ale celor de la Optoma.

O larga varietate de videoproiectoare si accesorii Optoma, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi  aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: