Stire

Optoma lanseaza proiectorul portabil cu Alexa Voice Control

Optoma lanseaza proiectorul portabil (£1500) cu Alexa Voice Control

 

“Alexa, porneste-mi proiectorul”

Avand deja lansate cateva proiectoare home cinema 4k HDR, Optoma a scos acum pe piata o optiune portabila mult mai accesibila.

Ambitiile lui UHL55 depasesc simplele atributii de proiectare. Acesta imbina redarea 4K HDR (prin intermediul HDMI 2.0 si single USB) cu controlul vocal de la Alexa (prin intermediul unui dispozitiv Amazon Echo) si cu streaming-ul muzical via Bluetooth. Aplicatii precum Netflix, Youtube si Spotify pot fi accesate direct din App store-ul integrat, iar wi-fi-ul asigura acces la internet si actualizari ale firmware-ului over-the-air.

UHL55 utilizeaza cea mai noua tehnologie LED, despre care Optoma afirma ca poate livra 118% din specturl color Rec.709 si este capabil de o luminiozitate perceputa de 2 ori mai ridicata fata de un poriector ‘echivalent’ pe baza de lampa. De asemenea, se presupune ca are o durata de viata a sursei de lumina de pana la 30.000 ore.

UHL55 a fost conceput pentru a fi usor mutat oriunde este nevoie, in timp ce autofocusul si autocontrolul trapezului au un set-up rapid si simplu.

Boxele stereo integrate sunt capabile de decodare Dolby 5.1, in timp ce functionalitatea Bluetooth inseamna ca boxele externe si castile se pot conecta wireless.

Alexa va permite, de exemplu, sa opriti sau sa porniti proiectorul, sa ajustati volumul sau sa schimbati sursa de intrare, acest lucru fiind posibil doar prin intermediul unui dispozitiv Amazon Echo. La lansare, specificatia va fi disponibila doar in US, UK si Germania.

Optoma UHL55 va fi disponibil la £1,500.

Puteti gasi descrierea, caracteristicile complete, precum si pretul acestui produs aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: