Echipamente Audio | Video Stire

Pioneer A-40AE Amplificator Integrat

Pioneer a prezentat la Munchen High End show in mai 2018, noul integrat A-40AE ce va fi disponibil si in Romania incepand cu luna august al anului curent.

 

 

Este un amplificator integrat cu Convertor D/A Wolfson 192 kHz/24-bit integrat, avand astfel intrari digitale coaxial si optic. A-40AE are 60 watts/canal in 4 ohmi avand dezvoltata tehnologia Direct Energy ce ajuta la un consum redus cu o calitate a sunetului desavarsita.

Cu un design reusit, cu o carcasa de aluminiu finisata excelent, Pioneer poate conduce 2 perechi de boxe simultan, are control de ton (inalte si bass), detine functia de „power amp direct” si o functie de bypass pentru volum, ceea ce este o functie deosebita pentru un produs in aceasta gama de pret, putand fi utilizat un preamplificator separat sau poate functiona ca un amplificator de putere in cadrul un sistem compus din preamplificare si amplificare stereo separata.

Cu un selector ce permite 8 intrari, dintre care 5 sunt analogice, phono stage incorporat (preamplificator pentru utilizarea directa a unui Pick-Up), iesire dedicata pentru casti, A-40AE promite sa devina cel mai bun amplificator integrat in aceasta zona de pret.

Specificatii Suplimentare:

  • Frecventa de raspuns: 10 Hz-100 kHz +1 dB/-3 dB
  • SNR: 106 dB
  • Impedanta: 4-16 ohms (A sau B, Bi-Wiring), 8-32 ohms (A+B)
  • Loudness, Control Ton, Control balance, Control Volum cu potentiometru din aluminiu
  • Dimensiuni: 435 x 129 x 323 mm
  • Greutate: 8.2 kg

Pretul aproximativ pentru acest model va fi de 2400-2500 lei (TVA inclus).

Puteti gasi descrierea, caracteristicile complete, precum si pretul acestui produs aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: