Stire

Pioneer Club 5/7, sunetul de club la tine acasa

Pentru acele momente cand vreti sa creati o atmosfera de dans in living-ul dumneavoastra, atunci sistemele audio One Box de la Pioneer Club Sound sunt cea mai potrivita alegere.

Pioneer este pozitionata pe primele locuri in ceea ce priveste acest domeniu, caci poate oferi o experienta multi-senzoriala, atat datorita cunostintelor si caracteristicilor tehnice, cat si prin relatia stransa pe care o are cu clubberii. Club 7 si Club 5 sunt difuzoare wireless cu 2 cai, concepute pentru a reproduce muzica intensa cu bas la putere maxima.

O tehnologie noua folosita de Pioneer, numita Kick Enhance, a fost proiectata pentru a optimiza bass-ul astfel incat sunetul sa fie ideal. Indiferent despre care din cele doua modele este vorba, ambele utilizeaza woofere independente si doua tweetere .

Tehnologia fara fir Bluetooth, redarea pe playlist activata prin voce si aplicatia Club Sound App de la Pioneer, care ofera servicii populare de streaming, sunt printre cele mai interesante lucruri legate de aceste dispozitive. Doua difuzoare pot fi asociate pentru redarea stereo L/R, in timp ce intrarile si iesirile RCA ofera utilizatorilor posibilitatea de a conecta mai multe difuzoare, pentru ca sunetul sa fie mult mai intens.

Club 7 si Club 5 inunda camera intr-o stralucire unica oferita de Led-urile incorporate in panourile din fata si din spatele difuzoarelor. Exista mai multe moduri de redare a Led-urilor, precum Rave Led, Chill Led, utilizatorii putand alege modul de iluminare dorit.

Tehnologia Kick Enhance de la Pioneer reuseste sa pastreze sunetele de inalta frecventa in spectrul basului, reusind sa pastreze acel sunet specific clubului.

Pioneer Club 7 si Club 5 sunt disponibile din octombrie 2018 si, prin intermediul lor, Pioneer prezinta o solutie multifunctionala pentru redarea sunetului din cluburi in propria locuinta, folosind difuzoare Pro- Style.

Ambele modele de boxe cu specificatii, caracteristici complete, si preturi le puteti gasi aici link si aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: