Echipamente Audio | Video Stire

Pioneer introduce UDP-LX800, un player Blu-Ray 4k

Pioneer introduce UDP-LX800, un player Blu-Ray 4k, de 2500 euro

 

Pretul mai mult decat dublu decat cel al geamanului UDP-LX500.

Luna trecuta, Pioneer a anuntat primul sau player premium Blu-Ray 4k, UDP-LX500 (£1000). Dar inca de la primele zvonuri privind lansarea acestuia, din aprilie, noi suspectam ca nu va fi vorba doar de un singur produs, ci de doua. Nu ca am face noi pe detectivii, dar in background-ul imaginii care incepuse sa circule pe internet se mai afla inca o cutie acoperita.

Si intr-adevar, am avut dreptate. Pioneer tocmai a lansat noul flagship player UDP-LX800 4K, acesta putand fi achizitionat pentru un pret de 2500 euro

Asa cum ne-am fi si asteptat de la un asemenea pret, Pioneer a lucrat din greu la constructia UDP-X800 pentru a-i maximiza integritatea structurala si a minimiza vibratiile (de la sasiul gros de 4.6 mm, din dublu strat de otel si pana la drive-ul Blu-Ray gazduit intr-o carcasa rigida, anti-vibratii).

Pioneer a inserat, de asemenea, o rama rigida la interiorul player-ului pentru a incastra toate cele 3 “blocuri” care separa si segrega alimentarea de sectiunile de procesare si analog audio, reducand interferenta electromagnetica dintre ele.

UDP-LX800 cantareste 13.8 kg, in timp ce UDP-LX500 cantareste 10.3 kg.

UDP-LX800 neutralizeaza gaurile de ventilare din panourile laterale si din cel superior pentru a elimina scurgerile de zgomot din mecanismul de transport, si concepe un taler de amortizare care are rolul de a izola discul.

Pioneer anunta, de asemenea, ca a redus zgomotul digital la panoul in care este printat circuitul principal, ceea ce conduce la cresterea capabilitatii de transmitere a semnalelor (high-speed) pentru discurile Ultra HD Blu-ray.

La fel ca UDB-LX500, noul UDP-LX800 ofera doua iesiri gemene HDMI, presetari pentru continut HDR si SDR, suport Dolby Vision si compatibilitate cu PQLS (Precision Quartz Locking System) – marca inregistrata de Pioneer, care poate fi utilizat cu receiverele AV de la Pioneer pentru a imbunatati acuratetea semnalelor trimise de player.

Noul spinner 4K largeste lista de caracteristici incluzand playback-ul SACD. Sectiunea analog audio a lui UDP-LX800 este derivata direct din flagship-ul PD-70AE SACD/CD de la Pioneer, implicand aceeasi schema a circuitului si perechea de DAC-uri Parallel Drive ESS Sabre de 32-bit, in 8 canale.

Aditional, o functie “Transport” reduce alimentarea circuitului analogic al transformatorului audio la conectarea cu HDMI, alimentand doar circuitele digitale, in timp ce functia “Direct” opreste circuitele audio si video digitale pentru a imbunatati redarea muzicala.

Puteti gasi descrierea, caracteristicile complete, precum si pretul acestui produs aici link.

 

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: