Echipamente Audio | Video Stire

Pioneer VSX-LX503 si VSX-LX303 devin disponibile

VSX-LX303 este capabil sa primeasca soundtrack-uri Dolby Atmos si DTS:X, in configuratie 5.2.4 sau 7.2.2. Fiecare canal ofera 170 W (la 6 Ohm).

Conectivitatea este, asa cum va imaginati la acest pret, cuprinzatoare. Fiecare dintre cele sase intrari HDMI de pe spatele lui 303 este compatibila cu 4K / HDR10 / Dolby Vision, insa, cea frontala nu este. De asemenea, toate cele 7 sunt compatibile HDCP2.2.

Exista cateva intrari USB, o pereche de iesiri HDMI, doua intrari optice digitale, un coaxial digital si un statie phono cu magnet in miscare. O pereche de intrari pentru componente video si o intrare compozita sunt destinate echipamentelor vechi.

Chromecast-ul este inegrat, iar DTS Play-Fi simplifica streaming-ul continutului audio la 303. Conectivitatea Bluetooth este, de asemenea, integrata, iar DAC-ul AKM de la Pionner (high-res) inseamna ca fisierele audio digitale pot fi procesate cu pana la 32bit/384kHz.

Spotify, Deezer, Tidal, Amazon Music și TuneIn Internet Radio sunt toate accesibile prin intermediul telecomenzii sau al aplicatiei Pioneer Music Control. Radio AM si FM sunt de asemenea la bord.

In mod previzibil, modelul VSX-LX503 le are pe toate acestea si alte cateva in plus. Puterea este marita la 180 W pe canal, exista preiesiri ale boxelor (11 canale) pentru entuziastii amplificatoarelor de putere, iar capacitatea audio hi-res este extinsa pana la Direct DSD 11.2. Exista si certificarea Apple AirPlay, de asemenea.

Preturi, specificatii le puteti gasi aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: