Echipamente Audio | Video Stire

PMC lanseaza boxele flagship Fact Fenestria

PMC lanseaza la £45k boxele flagship Fact Fenestria

 

Atunci cand o companie de boxe se refera la propriul sau produs cu apelativele “boxa puternica, pe care nu o vei mai auzi vreodata” ar putea fi un prototip extravagant sau un produs atat de scump pe care nu vrea sa-l impartaseasca muritorilor de rand.

Dar acesta este PMC, iar partea cu “nu o vei mai auzi” trebuie luata literar. Aceasta boxa flagship a fost conceputa cu scopul principal de a inlatura orice distorsiune nedorita sau colorare introdusa de boxa insasi, asadar, tot ce vei auzi va fi muzica.

După cinci ani de proiectare, Fentestria a fost lansata la Show-ul de la München din 2018. Dispune de un cabinet nou proiectat, care se inspira din modul in care zgarie-norii sunt construiti pentru a rezista cutremurelor.

Panourile laterale ale incintei de 1,7 m sunt proiectate sa vibreze în opozitie cu restul ansamblului boxei, eliminand orice vibratii introduse de dulapul principal si de unitatile de comanda. Cabinetul este, de asemenea, puternic armat si izolat acustic de cele sase difuzoare.

Boxa cu trei cai are un tweeter soft-dome de 19.5 mm si o unitate mid-range de 7.5 cm. Ambele sunt adapostite intr-un cuib din aluminiu, care le izoleaza acustic si le decupleaza de restul incintei. De asemenea, impiedica cele 4 difuzoare de bass, de 16.5 cm, confectionate din fibra de carbon, sa interfereze in performanta frecventelor medii si inalte.

Tweeter-ul este incastrat suplimentar intr-o suspensie de amortizare, confectionata din silicon (Auriole) pentru a-l izola mai bine de difuzorul midrange.

Si nu ar fi o boxa PMC daca nu ar folosi propria tehnologie de transmisie liniara pentru incarcarea bass-ului si orificiul Laminair (intalnit la seriile Twenty5), ambele fiind concepute pentru a imbunatati performantele bass-ului.

Fenestria Factrum vine in culorile alb, nuc, grafit sau abanos si va fi disponibila incepand cu luna aceasta. Pretul este de £45000, per pereche.

Puteti gasi intreaga gama de produse PMC, cu specificatii, caracteristici si preturi aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: