Echipamente Audio | Video Ghid | Recenzii Prezentari Generale

Prezentare amplificator integrat Vincent Audio SV238

Amplificatorul integrat SV-238 este astazi modelul de top al Vincent si a fost proiectat pentru piata europeana. Cu toate acestea, o varianta ShengYa apare în Asia. Nivelul exceptional de calitate si finisaj al lui Vincent plaseaza acest brand pe egalitate cu majoritatea productiilor germane de nivel superior. Avand in vedere caracteristicile si specificatiile tehnice, numai pretul de vanzare cu amanuntul foarte competitiv va va aminti de originile chineze. Pare destul de evident faptul ca acest amplificator a fost proiectat pentru a demonstra competenta competitiva a numelui Vincent in cel mai inalt esalon si a cimenta reputatia de 14 ani a marcii în mod solid în mintea comunitatii audiofile occidentale.

Vincent este brandul comercial al companiei germane Sintron.  In ciuda sediului sau teutonic, Vincent Audio externalizeaza toata productia in China, unde subcontractantul este compania locala Zhongshan ShengYa. Atat designul cat si conceptia sunt pur germane si, de fapt, toate produsele Vincent au valori europene puternice, in care calitatea si fiabilitatea construirii ocupa gama superioara a tuturor produselor fabricate in general in China.

Modelul SV-238 este un amplificator integrat masiv supraincarcat, cu un design elegant. De altfel, arata mai mult ca un dispozitiv electronic clasic decat cu unul audiofil. Extensia de aproape 53 cm adancime va aminteste ca aveti de-a face cu echipamente serioase. La fel este cazulsi al greutatii de 36 kg.

Una dintre particularitati sunt radiatoarele de caldura laterale aflate intr-un cadru de metal suplimentar cu mai multe deschideri pentru a disipa caldura generata de de faptul ca vorbim de un amplificator de inalta clasa A. Panoul frontal este unul elegant, curbat, si contine un display generos care ofera acces la toate informatiile necesare. Exista opt butoane care inconjoara butonul principal de alimentare. Din acestea pot fi controlate volumul, sau selectarea surselor balansate sau RCA. Bineinteles, exista si o telecomanda.

Cel mai impresionant este panoul din spate. Acesta are patru conexiuni uriase pentru boxe de foarte bune calitate, vare pot crea probleme in privintta spatiului. De aceea, Vincent recomanda utilizarea propriei linii de mobilier audio. Pe langa cele sase intrari, panoul din spate ofera si doua pre-iesiri, una RCA, una XLR.

Din punct de vedere al sunetului, amplificatorul combina dinamici excelente cu un sunet foarte bland si sofisticat. Rezervele de energie impresionante pot conduce difuzoare dificile, in timp ce sunetul de clasa A corect si neted evita orice duritate atunci cand utilizati boxe de inalta sensibilitate. SV238 ofera un bas voluminos bun, cu un impact dinamic mare, dar fara un exces tranzitoriu care poate fi in detrimentul muzicalitatii. Unul dintre cele mai frapante aspecte este controlul sau perfect si absenta oricarei confuzii in timpul celor mai complexe piese muzicale.

Puteti gasi descrierea, caracteristicile complete, precum si pretul acestui produs aici

 

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: