Stire

Primul proiector al celor de la Fujifilm poate transmite orice directie

Primul proiector al celor de la Fujifilm poate transmite orice directie, gratie obiectivului rotativ

 

Acesta marcheaza intrarea companiei foto pe piata proiectoarelor.

Cunoasteti deja Fujifilm pentru pozitia pe care si-a dobandit-o pe piata camerelor foto digitale sau pentru serviciile pe care le folositi atunci cand doriti sa printati fotografiile din vacanta.  De anul viitor, va putea fi chiar brand-ul din spatele proiectorului dumneavoastra.

Folosind experienta sa in domeniul cercetarii si dezvoltarii tehnologiei optice (fabricand componente optice pentru aparatura de birou, precum si obiectivele Fujinon), Fujifilm si-a dezvaluit planul de a intra pe piata proiectoarelor incepand cu anul 2019, cu un proiector lasser caruia nu i-a fost inca atribuit un nume.

Acesta ofera un avantaj unic pentru vanzare. Mai exact, promite ca va lansa primul obiectiv rotativ din lume, pe doua axe, pentru proiectarea multi-directionala a imaginii si pentru a comuta usor intre display-urile orizontale sau verticale.

Dar la ce bun, va veti intreba. Ei bine, acest lucru inseamna ca obiectivul va putea fi mutat in sus, in jos, inainte, inapoi, in timp ce corpul proiectorului ramane in aceeasi pozitie, permitand utilizatorilor sa proiecteze imagini pe orice perete, tavan sau podea, fara a mai fi nevoiti sa mute proiectorul.

Noul proiector va fi versatil si din alt punct de vedere. Datorita obiectivului ultra-scurt, acesta va fi capabil sa proiecteze un ecran de 100in, de la o distanta de doar 75 cm.

Inca nu avem nicio informatie cu privire la pret sau la data exacta de lansare (in afara de anul 2019), dar suntem interesati si vom urmari indeaproape evenimentul.

Puteti gasi o larga gama de videoproiectoare, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi  aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: