Stire

Pro-Ject Primary E – un model nou la 165 euro

In esenta, este o alternativa mult mai accesibila la Pro-Ject Primary.

Am vazut o multitudine de platane super-accesibile in ultimii ani, datorita revigorarii neincetate a vinylurilor, dar cele mai bune dintre acestea au fost Pro-Ject Primary (£170) si Elemental (£150).

Primul a primit cinci stele de la noi anul trecut, dar acum pare sa aiba inaintea lui o perioada de valabilitate limitata, cee ce ar fi o rusine daca nu am tine cont de faptul ca un platan foarte asemanator si mult mai accesibil ii va lua locul foarte curand.

Pro-Ject Primary E (£150) foloseste acelasi platan de aluminiu de 8.6 inch, care este preconfigurat pentru a se potrivi cu cartusul Ortofon MM preinstalat, ceea ce inseamna ca nu este nevoie sa setati forta de urmarire sau anti-patina in timpul instalarii. Atasati centura, fixati-o pana la o faza muzicala MM si indepartati-va.

Diferenta?

Spre deosebire de modelul Primay, noul model E are un motor cu alimentare directa la 230 V, eliminand necesitatea prizei de a gazdui sursa de alimentare.

De asemenea, este disponibil doar in finisaj negru, eliminand versiunile rosii si albe.

Istoria spune ca Pro-Ject Primary E va fi o alegere buna dupa primul vostru platan. Si cum noi deja avem unul in camera de testare, gata sa ne rasuceasca colectia de vinyl-uri, vom afla foarte curand daca istoria se va repeta sau nu.

Specificatii, preturi Pick-Up gasiti aici

 

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: