Stire

Receiverele AV si Soundbar-urile de la Sony primesc update HDMI ARC

De asemenea, soundbarul Sony’s HT-ZF9 Atmos primeste control vocal Alexa.

Sony s-a alaturat Onkyo si Pioneer in sprijinul lor timpuriu pentru eARC (Enhanced Audio Return Channel), care este o noua generatie de ARC, specificatie pusa in aplicare odata cu noul HDMI 2.1, fiind, in esenta, o cale de a transmite formate cu bitrate superior precum Dolby Atmos si DTS: X intre televizor si bara de sunet sau receptor AV.

Toate cele trei soundbar-uri de la Sony care suporta formatele Dolby Atmos si DTS:X ( HT-ST5000, HT-ZF9 si HT-XF9000) pot fi acum updatate pentru a primi compatibilitatea eARC. La fel si receiverele AV STR-DH790 si  STR-DN1080.

Update-ul le asigura compatibilitatea cu televizoarele care suporta de asemenea eARC, precum modelele ZF9 si AF9 de la Sony.

In cazul soundbarului HT-ZF9, update-ul va veni cu inca un cadou, Amazon Alexa Voice Control, disponibil in engleza, franceza si germana, italiana si spaniola urmand a fi introduse in viitorul apropiat. Functionalitatea Alexa le va permite utilizatorilor sa controleze redarea si sa ajusteze volumul utilizand vocea proprie.

Dispozitivele conectate la internet se vor actualiza automat. Cei care vor sa le updateze via USB o pot face la link-ul urmator: https://www.sony.co.uk/electronics/support/home-theater-sound-bars-home-theater-systems/ht-zf9

Puteti gasi o larga gama deSounbaruri, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi  aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: