Evenimente

Reduceri AVmall cu ocazia Vinyl Boutique 13

#AVmall este partener la a-13-a editie a celul mai complet targ de vinyl organizat in Bucuresti si anume Vinyl Boutique 13. Cu aceasta ocazie dorim sa oferim prietenilor nostri de pe facebook un cadou special. Aveti ocazia sa cumparati produse audio cu o reducere de 25% din pretul de lista pentru urmatoarele marci Davis Acoustics, NuPrime, Aune
Ce trebuie sa faceti? Intrati pe pagina magazinului nostru,http://www.avmall.ro/, alegeti un produs, sau mai multe, pe care le doriti acasa , copiati linkul(rile) si postati aici pe pagina evenimentului. Dupa ce ati facut asta, aveti timp pana la sfarsitul lunii septembrie sa cumparati produsele alese cu reducerea de 25%.
Ultima zi in care puteti sa va exprimati opinia de cumparare este data de 23.09.2017.
Participarea activa la promotia noastra nu va obliga mai tarziu sa cumparati produsele alese, insa va asigura o reducere valabila pana la sfarsitul anului in cazul in care doriti sa cumparati un produs audio la cel mai bun pret din piata.

O larga gama de pick-up-uri si accesorii pentru pick-up, cu specificatii, caracteristici si preturi, puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: