Echipamente Audio | Video Ghid | Recenzii Prezentari Generale

Review amplificator hibrid Vincent SV-236MK

Amplificatorul hibrid Vincent SV-236MK este dovada vie a faptului ca, in secolul XXI, fabricarea de echipamente audio performante este posibila si la un pret rezonabil. Acest lucru este evident inca din momentul in care, in urma unei cercetari amanuntite, se observa ca sub carcasa superioara grea calitatea pieseler de constructieeste una superioara(inclusiv capacele WIMA). Aspectul elegant, seturile duale de terminale boxe, transformatorul masiv de putere(toroidal), ca sa nu mai vorbim de dispozitivele de iesire discrete precum si cele trei tuburi 12AX7 din partea frontala, trebuie mentionate.

SV-236MK poate scoate 150 de W la o impedanta de 8 ohm sau 250 W in 4 ohm. Totul la un pret mai mult decat convenabil de aproximativ 2000 de euro. Pe langa puterea imensa furnizata, amplificatorul are si o telecomanda metalica. Din aceasta se pot selecta inputurile, precum si cele mai importante functii. Din tasta dimmer se poate selecta modul de vizualizare al lampilor de pe panoul frontal.

In ceea ce priveste controalele de ton, exista treble, bass, la care se adauga un buton de Tone. Exista chiar si tasta pentru Loudness. Acesta ajusteaza raspunsul amplificatorului la volume mici. In felul acesta se compenseaza modificările nominale ale sensibilitatii auzului uman. Pe panoul din spate se gasesc conexiuni Tape Out si Preamp Out.

In ceea ce priveste calitatea sunetului, SV-236MK reda o imagine sonica care nu a dezamagit niciodata sau a avut nevoie de scuze in functie de pretul sau. Astfel, sunetul sau este unul cald , sigur de sine, aparent complet. Nu exista puncte slabe evidente, cum ar fi moliciunea sau confuzia ritmica. Extensia de frecvente joase este aparent completa, iar prezentarea ritmica este una ritmica si incordata

Vincent TubeLine SV-236MK performeaza perfect si este o plăcere in a-l folosi. Acesta este foarte putin zgomotos (desi raportul său semnal / zgomot specificat de 80 dB este cu greu unul ideal. Actul de a asculta muzica la acest amplificator este unul foarte asemanator cu a folosi un echipament dintr-o gama superioara de pret.

Puteti gasi descrierea, caracteristicile complete, precum si pretul acestui produs aici .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: