Echipamente Audio | Video Stire

Samsung si Harman Kardon lanseaza Soundbar-urile Dolby Atmos/DTS:X

HW-N950 si HW-N850 vor avea stampila oficiala a lui Harman Kardon si vor fi lansate în 20 august…

 

Soundbar-urile vor fi primele produse care vor purta logo-ul Harman Kardon de la achizitionarea de catre Samsung a Harman International in 2016.

Soundbar-urile Dolby Atmos nu reprezinta ceva nou, dar nu am intalnit multe dintre acestea care inlcud suportul DTS:X in acelasi pachet.

Atat soundbar-urile, cat si boxele laterale misca sunetul in mod natural deasupra si in jurul ascultatorilor, asa cum afirma Samsung.

HW-N950 este un set-up 7.1.4 si include doua boxe wireless surround si un subwoofer wireless, in timp ce HW-850 scade numarul de canale la 5.1.2 si pierde surround-urile wireless.

Nu exista detalii despre preturi în momentul de fata, insa Samsung sustine ca ambele soundbar-uri vor sta în categoria „premium”. Parerea noastra ar fi undeva în jurul valorii de 700-1000 de lire sterline.

I-am vazut deja pe cei din echipa LG impreuna cu Meridian, incercand sa imbunatateasca sunetul unor produse proprii, cum ar fi soundbar-ul LG SK10Y Dolby Atmos.

A fost un efort serios si o imbunatatire decenta a ofertelor LG anterioare, asadar, poate Harman Kardon sa influenteze Samsung in acelasi mod pozitiv? Ramane de vazut.

Specificatii, preturi Boxe SoundBar gasiti aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: