Samsung si Harman Kardon lanseaza Soundbar-urile Dolby Atmos/DTS:X

HW-N950 si HW-N850 vor avea stampila oficiala a lui Harman Kardon si vor fi lansate în 20 august…

 

Soundbar-urile vor fi primele produse care vor purta logo-ul Harman Kardon de la achizitionarea de catre Samsung a Harman International in 2016.

Soundbar-urile Dolby Atmos nu reprezinta ceva nou, dar nu am intalnit multe dintre acestea care inlcud suportul DTS:X in acelasi pachet.

Atat soundbar-urile, cat si boxele laterale misca sunetul in mod natural deasupra si in jurul ascultatorilor, asa cum afirma Samsung.

HW-N950 este un set-up 7.1.4 si include doua boxe wireless surround si un subwoofer wireless, in timp ce HW-850 scade numarul de canale la 5.1.2 si pierde surround-urile wireless.

Nu exista detalii despre preturi în momentul de fata, insa Samsung sustine ca ambele soundbar-uri vor sta în categoria „premium”. Parerea noastra ar fi undeva în jurul valorii de 700-1000 de lire sterline.

I-am vazut deja pe cei din echipa LG impreuna cu Meridian, incercand sa imbunatateasca sunetul unor produse proprii, cum ar fi soundbar-ul LG SK10Y Dolby Atmos.

A fost un efort serios si o imbunatatire decenta a ofertelor LG anterioare, asadar, poate Harman Kardon sa influenteze Samsung in acelasi mod pozitiv? Ramane de vazut.

Specificatii, preturi Boxe SoundBar gasiti aici