Ghid | Recenzii Prezentari Generale Stire

SEAS – Prezentare generala

Difuzorul este cea mai importanta parte dintr-un sistem audio pentru ca determina potentialul final al unei boxe si joaca un rol dominant in sunetul pe care un sistem HI-FI il reda. Difuzorul perfect inca nu exista, dar exista SEAS, difuzoarele care reproduc perfect sunetul.

SEAS si-a facut intrarea in lumea HI-FI in 1950, ca o subunitate a producatorilor norvegieni Radionette si Tandberg. Misiunea SEAS a fost dedicata crearii de difuzoare cu o reproducere superioara a sunetului.

Compania, al carei nume este acronimul de la Scandinavian Electro Acoustic Systems are drept motto – The Art of Sound Perfection ( Arta sunetului perfect), filizofie de la care nu s-au abatut in toti acesti 60 de ani de cand a fost infintata.

Inca de la primele difuzoare, asamblate manual in fabrica din Norvegia, SEAS au condus cursa tehnologica prin calitate, functionalitate si design inovator, iesind intotdeauna inaintea competitorilor.

Calea spre un sunet perfect a fost initiata in 1920 de predecesorul companiei actuale, cand acestia au realizat primele difuzoare electrodinamice.

De-a lungul timpului difuzoarele SEAS au reprezentat o valoare remarcabila in industria audio si au fost utilizate de constructorii de boxe si de producatorii OEM din toata lumea, inclusiv Falcon Acoustics, inca de cand acestea au iesit pe piata.

Perseverenti si scrupulosi, SEAS si-au construit o reputatie excelenta, in mare parte datorata calitatii materialelor si produselor finale impecabile. Apoi inovatia si designul i-a propulsat binemeritat in topul celor mai cautati producatori de difizoare si KIT-uri pentru cei care isi doresc sa-si construiasca singuri boxele.

Multe piese importante folosite in producerea difuzoarelor sunt produse in-house, iar produsele finite sunt asamblate in totalitate manual find supuse unor teste extinse pentru a se asigura ca toate difuzoarele respecta fidel toti parametri ceruti de industria HI-FI.

De-a lungul anilor SEAS s-a dedicat crearii de difuzoare cu o reproducere superioara a sunetului. In tot acest timp si-au dezvoltat portofoliul, oferind astazi cea mai variata gama de difuzoare, linii complete de boxe si echipament audio.

SEAS au fost primii producatori ai wooferelor cu invelis din cauciuc natural, ce au fost proiectate si introduse in productie in 1968, an in care au lansat si primele tweetere cu cupole moi. De atunci nu au incetat sa isi uimeasca admiratorii si competitorii cu perseverenta si tenacitatea lor, devenind distribuitori absoluti, aprovizionand cu difuzoare de o calitate impecabila toti producatorii de echipament audio-video din intreaga lume.

Unul dintre difuzoare cele mai cunoscute  din lume, Dynaco A25 a fost proiectat de inginerii SEAS si tot lor le datoram difuzoarele comerciale ce folosesc un con rigid si bobine de cea mai buna calitate.

Astazi SEAS raspunde la cele mai exigente cerinte, atat ale audiofililor cat si ale partenerilor de afaceri, prin lansari constante de game de produse menite sa se muleze pe dorintele utilizatorului, aliniate la cerintele dispozitivelor moderne.

De asemenea, SEAS are si o serie de KIT-uri excelente admirate si testate de ziaristi, ingineri profesionisti si amatori pasionati din intreaga lume.

Gasiti specificatii si preturi ale produselor SEAS aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: