Stire

Sennheiser introduce castile Momentum True Wireless

Sennheiser introduce castile Momentum True Wireless la IFA 2018

A trecut ceva timp pana ce gama Momentum sa aiba niste casti wireless reale.

Audio Technica n-a fost singurul brand care a prezentat un model de casti wireless reale la IFA 2018. Sennheiser a profitat de uriasa scena Europeana pentru a lansa primul model de casti fara fir.

Momentum True Wireless, cele mai noi componente ale foartei premiate game Momentum, propun o conectivitate Bluetooth 5 si sunt compatibile cu aptX Low Latency de la Qualcomm, atunci cand vizionati filme sau va jucati (lip-synced audio).

In timp ce difuzorul dinamic de 7 mm ofera un sunet demn de numele Momentum, Sennheiser, inglobeaza, de asemenea, caracteristici suplimentare pentru a spori peformantele si usurinta in utilizare.

Tehnologia de stergere a zgomotului de fond si un mod pe care Sennheiser il numeste “Ascultare Transparenta” le permite utilizatorilor sa-si mentina atentia asupra imprejurimilor. Aceasta este doar una dintre functiile care pot fi controlate prin intermediul aplicatiei Sennheiser Smart Control.

Exista, de asemenea, si un control direct al redarii, datorita inelului metalic, sensibil la atingere, amplasat chiar pe exteriorul carcasei castilor Momentum True Wireless.

Durata de viata a bateriei, de pana la 4 ore, poate fi suplimentata cu inca 8 ore, gratie carcasei de incarcare.

Disponibile icepand cu jumatatea lui Noiembrie, Momentum True Wireless se vor comercializa la un pret de £279. Avand in vedere succesul in ansamblu al gamei Momentum, ne asteptam la lucruri mari din partea acestor casti.

Puteti gasi descrierea, caracteristicile complete, precum si pretul acestui produs aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: