Echipamente Audio | Video Prezentari Generale Stire

Sigurantele HiFi Tuning – Prezentare Generala

Orice iubitor de sunet bun iti poate spune ca tot ceea ce este pe calea semnalului poate afecta calitatea muzicii reproduse, uneori in mod surprinzator si neasteptat, ruinand intreaga auditie.

Sunt multe elemente care pot perturba performanta unui sistem audio si oricat de greu ar fi de crezut ca o siguranta minuscula poate afecta modul in care sunetul muzicii poate pierde sau castiga in calitate, unii audiofili au observat ca inlocuirea sigurantei aduce o diferenta tonala subtila, imbunatatind performanta intregului sistem.

Desi pana acum cativa ani influenta sigurantelor electrice a fost ignorata in mare masura in industria audio, HiFi-Tuning demonstreze cat sunt de importante, aducand pe piata singurele sigurante electrice capabile sa modifice calitatea sunetului.

Compania HiFi-Tuning este cunoscuta pe piata audio datorita faptului ca este singurul producator care foloseste metale pretioase in fabricarea produselor sale, obtinand cele mai performante sigurante audio cunoscute si apreciate in toata Europa.

HiFi-Tuning cuprinde in portofoliul sau cateva game de sigurante audiofile care au adunat de-a lungul timpului o multime de premii, precum si recunoasterea revistelor de specialitate si a cunoscatorilor de gen din intreaga lume.

Managerul HiFi-Tuning, sonorizatorul Bernd Ahne, se bazeaza pe materiale de inovatoare in constructia sigurantelor fuzibile, special dezvoltate pentru HiFi-Tuning de celebra firma Mundorf.

Colaborarea intre cei doi colosi ai lumii audio este girata de succesul capacitorilor din aliaje pretioase, achizitionati in anii anteriori de catre HiFi-Tuning.

Pentru sigurantele fuzibile HiFi-Tuning au fost confectionate carcase inovatoare din ceramica ce inlocuiesc sticla clasica,  iar firul de siguranta si capacele din capete sunt intotdeauna confectionate din acelasi material, firul fiind invelit intr-un strat special de polyolefin.

Sigurantele fuzibile sunt tratate criogenic la fabrica din Berlin, Germania, folosind singurul sistem cryo din Europa, de la Cryogenics International din SUA, apoi sunt ambalate manual, individual.

Fuziunea dintre inovatia Mundorf si tenacitatea inginerilor de la HiFi-Tuning, au dus la aparitia celor mai perfecte sigurante ce izoleaza si protejeaza sistemul audio, imbunatatindu-i performanta.

Sigurantele HiFi Tuning Supreme sunt un punct de referinta in industria audio. Neinductive si nemagnetice, au calitati cu adevarat speciale, ce imprima sunetului o dinamica si o profunzime deosebita. Acestea asigura o viteza remarcabila si un echilibru tonal superb precum si un sunet mai clar.

Rezultatul general cu sigurantele fuzibile HiFi-Tuning este o claritate imbogatita a intregului spectru audio, facand ca muzica sa sune mai naturala, dinamica si autentica.

Sigurantele fuzibile sunt disponibile in trei dimensiuni standard fiind expuse in magazinul AVMall alaturi de soclu special prioectat de HiFi-Tuning. Microsiguranta binecunoscuta de 5 x 20 mm, tipica pentru multe dispozitive europene si japoneze. Microsiguranta americana de 6,3 x 32 mm, intalnita frecvent la aparatele de peste ocean si siguranta de protectie pentru intreruptoarele corespunzatoare din caseta de control cu ​​10,3 x 38 mm.

Produsele le puteti gasi aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: