Stire

Software-ul Roon Music suporta acum Chromecast

Software-ul Roon Music suporta acum Chromecast

 

Roon Labs software-ul pentru gestionarea muzicii, bazat pe abonament, accepta acum streaming-ul de pe dispozitive Chromecast. Dispozitivele audio-only, precum Google Home, Google Home Mini, Google Home Max si Chromecast Audio se afiseaza automat în ecranul Setari Roon, sub fila Audio si ofera suport pentru redarea muzicala de inalta rezolutie (pana la 96kHz / 24-bit) de la Roon. Pe dispozitivele Chromecast cu functii video, cum ar fi Chromecast Ultra, Roon afiseaza, de asemenea, ilustratii de album, fotografii ale artistului si informatii despre melodii, pe langa audio.

Roon accepta redarea grupata pe dispozitivele Chromecast prin intermediul aplicatiei Google Home. Utilizatorii pot configura grupuri de dispozitive care apar ca dispozitive audio suplimentare în Roon alaturi de playerele de retea si alte dispozitive hardware.

Deci, de exemplu, ati putea grupa cateva Chromecast-uri intr-o zona „Whole House” sau „Living Room + Patio”, le introduceti ca zone separate în Roon, iar apoi redati individual prin intermediul lor „, a explicat compania.

De asemenea, comenzile standard Chromecast functioneaza atunci cand utilizati hardware-ul Google. „Aceasta inseamna ca dispozitivele Android afiseaza comenzile Redare/Pauza in notificarile dumneavoastra, iar atat dispozitivele Android, cat si cele iOS ofera comenzi de transport prin intermediul aplicatiei Google Home”, a spus Roon.

Actualizarea Chromecastului include, de asemenea, corectii de erori si imbunatatiri la alte protocoale suportate de Roon, inclusiv redarea Sonos, compatibilitatea AirPlay 2, descoperirea LMS si Devialet AIR pe Expert Pro. Software-ul actualizat incorporeaza acum cea mai recenta versiune a MQA Core Decoder si imbunatateste modul in care Roon gestioneaza albumele partiale de la Tidal, astfel incat utilizatorii sa poata gasi albume complete prin piesele Tidal adaugate in sistem.

Numeroase dispozitive Google Chrome Cast cu specificatii, caracteristici complete, si preturi puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: