Moda este un concept care atinge toate ramurile societatii si intotdeauna ne dorim sa avem doar produse de ultima generatie, atat de admirate si ravnite de toata lumea. De la tendinte fashion, la obiecte must have si gadget-uri sofisticate, fiecare latura a cotidianului este influentata de aceasta dorinta de a avea tot ce este mai nou si mai bun.

Interioarele caselor noastre, dispozitivele pe care le folosim, ce purtam, ce ascultam si chiar ce mancam, face parte dintr-o evolutie constanta, o scara a transformarilor pe care lumea in care traim avanseaza ivariabil.

Tehnologia este probabi cea care impresioneaza cel mai mult prin spectacolul evolutiei pe care il ofera in permanenta, iar portofolil AVSound o arata cu prisosinta.  Noile materiale si tehnici de productie au ridicat stacheta acestei industrii la cele mai inalte nivele, iar produse care pana mai ieri erau foarte scumpe sau foarte rare, astazi sunt accesibile tuturor.

In aceasta categorie intra mobila special creata pentru sistemele audio-video care pana de curand era privita ca un lucru obisnuit intr-un studio profesional de inregistrari si o raritate sau o extravaganta in casele noastre.

Multi utilizatori considera ca mobilierul in care plasam componentele Home Cinema sau echipamentele Hi-Fi nu are niciun impact asupra sunetului pe care acestea il redau. Altii, audiofili entuziasti, sunt insa convinsi ca acesta influenteaza la fel de mult ca oricare componenta a sistemului si deseori opteaza pentru propuneri menite sa impiedice propagarea vibratiilor care pot afecta dispozitivele care compun sistemul AV, apeland cel mai des la mobilierul HI-FI SolidSteel.

Specializati in proiectarea si fabricarea de mobilier audiofil de calitate, SolidSteel si-au facut intrarea pe piata la inceputul anilor’90. Pe atunci Moreno Conti, un italian pasionat de muzica buna si cu abilitati de creatie iesite din comun, da viata brandului care astazi promoveaza in intreaga lume mobilier HI-Fi de cea mai buna calitate.

Povestea SolidSteel isi are inceputurile in Pescara, Italia, unde tanararul Moreno pasionat de inregistrari si motoare, angajat la compania familiei, a inceput sa lucreze la dezvoltarea amortizoarelor pentru motocicletele Ducati.

Moreno stapanea perfect abilitatile precise ale lucrului cu metalele si isi investea timpul liber in  testarea diferitelor utilizari ale celor mai bune utilaje ale timpului, din aceasta industrie. Avand experienta cu cele mai sofisticate si precise tehnici de sudare cu flacara deschisa, Moreno si-a dat seama ca suprafata de contact mai mica atenueaza mai bine vibratiile si a inceput sa testeze aceasta tehnica in pasiunea sa: inregistrarile.

Astfel, la sfarsitul anilor 80 primele prototipurile de mobila HI-FI SolidSteel au fost testate și aratate cu mandrie prietenilor de incredere si cunoscutilor audiofili. Primele rezultate au fost mai mult decat incurajatoare si sprijinit de familie, Moreno a intrat in afaceri.

Moreno si-a urmat pasiunea si a dezvoltat diverse produse dedicate anularii vibratiilor produse de echipamentele AV pana in 2013, cand inceteaza din viata. Astazi SolidSteel continua sa fie afacere de familie si este condusa de fii sai.

Portofoliul Solidsteel este impresionant, iar produsele lor redau fidel expresia „italian concept” si imbina cu eleganta design-ul si performanta. Liniile curate ale mobilierului, raceala metalului si flerul producatorului au dus la produse cu mult peste asteptari, aducand in atentia audiofililor mobilier modular pentru echipamente Hi-Fi, High-End, Video și Audio; rafturi si baze pentru statii; rakuri; suporturi audio; standuri pentru difuzoare; precum si diverse tipuri de placi/rafturi pentru componente audio.

Toate produsele SolidSteel se bazeaza pe o structura metalica robusta, motiv pentru care sunt capabile sa sustina fara probleme componente foarte grele.

Modern si functional, mobilierul HI-FI se integreaza perfect in spatiile moderne, fara a perturba designul contemporan al interioarelor. SolidSteel a combinat intr-un mod inedit si totodata atractiv lemn, sticla si metal, astfel incat este dificil sa nu te indragostesti de produsele sale.

Primele modele au fost sudate manual de tanarul Moreno. Acesta era un perfectionist astfel incat nu existau suduri la vedere, iar rafturile din lemn dur erau slefuite cu atentie, in timp ce suportii aveau varfurile amenintator de ascutite pentru a ajuta la controlul vibratiilor. Astazi, produsele SolidSteel sunt impartite in doua categorii: seria S si seria lor de top Hyperspike. Principala diferenta intre cele doua consta in materialele utilizate.

Expresie a atentiei, rigurozitatii si dedicarii, produsele SolidSteel se disting in primul rand, printr-un design modern, cu linii atent proiectate, impecabil din punct de vedere estetic. Frumusetea impletita grandios cu functionalitatea este o calitate comuna a produselor SolidSteel.

Sistemul sofisticat de izolatie previne raspandirea vibratiilor de la o componenta a sistemului la alta, ducand la perfectiune performantele oricarui sistem.

In fiecare din seriile produse, SolidSteel demonstreaza ca estetica se afla in alegerile functionale, cum ar fi armonia relatiilor geometrice, contrastul cromatic dintre suprafete si finisaje impecabile. Toate materialele folosite sunt de o calitate excelenta, iar produsele sunt realizate cu grija maxima la detalii, folosind cele mai sofisticate tehnici.

Numele companiei este chintesenta exacta a produselor pe care le vand. Mobilierul audio SolidSteel are un aer modern, subliniat de siguranta si fiabilitate care se potriveste perfect cu obiectul pe care este proiectat sa il gazduiasca.

Toate aceste elemente au devenit trasaturi esentiale, caracterizand unicitatea produselor cuprinse in portofoliul SolidSteel, acestea fiind foarte apreciate pe piata mondiala, perfect adaptate pentru cerintele oricarui entuziast.

Gasiti produsele aici.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: