Stire

Sonos si IKEA ar putea face rafturi muzicale

Se numeste Symfonisk si poate reprezenta viitorul celor de la Sonos.

Produsele Sonos au nume destul de simple: One, Playbar, Playbase si, cel mai recent, Beam. Ei bine, produsele de la Ikea nu. Fyrakantig, de exemplu. Sau Hemnes. Asa ca va vom lasa sa decideti cine a castigat lupta de piata cu primul produs colaborativ al companiilor: Symfonisk.

Symfonisk este un difuzor wi-fi care poate fi „integrat impreuna cu mobilierul de uz general” prin intermediul prinderilor speciale, care permit utilizarea difuzorului pe post de raft.

Acum, ati putea crede foarte bine ca orice difuzor insurubat in perete ar putea fi un raft daca veti pune lucrurile pe el. Nu am putut sa comentam aceasta posibilitate. Cu toate acestea, Symfonisk a fost dezvaluit in cadrul conferintei anuale a IKEA, organizata în Suedia, si urmeaza sa fie lansat in a doua jumatate a anului viitor.

Din fericire, acesta se va putea conecta facil cu alte dispozitive Sonos.

Symfonisk, cel prezentat la show, este doar un exemplu, astfel încât produsul finit ar putea ararta putin diferit. Este, de asemenea, o unitate nefunctionala, asa ca nu stim cum va suna inca.

Totusi, aceasta ar putea fi o miscare buna pentru Sonos. Cu atat de multe boxe sau soundbar-uri wireles, care pot umple camerele din locuinta dumneavoastra cu sunet atat de bun precum o fac cele de la Sonos, s-ar putea ca in curand sa aveti nevoie de o casa mai mare. Implementarea hi-fi-ului direct in mobilier ii poate dezvalui lui Sonos un intreg ecosistem nou pe care sa-l dezvolte.

Mobilier, precum si accesorii de mobilier pentru echipamente de sunet puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: