Echipamente Audio | Video

Sony anunta DMP-Z1, media player portabil High-End

Sony nu este strain de produsele portabile High-End, ei avand in 2016 un walkman NW-WM1Z de 3300 euro, astfel incat se pregatesc sa lanseze DMP-Z1 care va costa 6500 euro.

 

Playerul va avea 3 caracteristici importante si anume: touch-screen, caracasa lucioasa placat cu aluminiu si butoatenele de control placate si ele in aluminiu. Dorindu-se un produs de lux, toata carcasa va fi GOLD plated (placata in aur), inclusiv butonul de volum.

Fara sa fim surpirnsi, acest player va fi stii sa citeasca fisiere DSD 11.2MHz, la interior va beneficia de un DAC dual Asahi Kasei Microdevices (AKM) AK4497EQ cat si de un modul de amplificator dedicat.

DMP-Z1 va putea fi utilizat atat fiind conectat la 230 V, dar si ca urmare a celor 4 baterii acumulator integrate care vor putea reda de pana la 10 ore de muzica Hi-Res in format 24bit/96kHz.

Memoria interna de 256GB, poate fi marita gratie unui slot pentru micro SD. Conexiunea USB Type-C si a Bluetooth aptxHD este deasemenea integrata.

Procesarea Sony denumita DSD Remastering Engine este inclusa, ajutand astfel ca orice format PCM sa fie transformat in DSD 5.6MHz.

Sony a anuntat o noua procesare pentru acest player denumita Vinyl Processor, ei pretinzand urmatoarele: „the acoustic phenomenon unique to vinyl playback, such as the tone-arm resonance, tiny surface noise and the rich sound from the vibration by acoustic feedback from the speakers to the turntable”

Asteptam cu interes aparitia acestei minunatii.

O larga gama de media-playere, capabile sa redea o multitudine de formate Hi-Res, puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: