Stire

SoundMagic construieste noile casti de buget E11

SoundMagic construieste noile casti de buget E11, bazandu-se pe foarte premiata versiune anterioara

 

E11 si E11C actualizeaza (dar nu inlocuiesc) variantele E10, premiate de 6 ori.

Castile E10 (in-ears) de la SoundMagic au fost unele dintre cele mai de succes produse ale utlimului deceniu, cu cele trei variante (original, S si C) castigand de-a lungul anilor 6 premii oferite de renumitul site de review What HiFi?.

De ce? Pur si simplu pentru ca au oferit upgrade-uri mai mari pentru castile de smartphone decat orice alti competitori, pentru doar 35 lire sterline.

Cu toate acestea, avand in vedere ca anul trecut au pierdut pentru prima data de la debutul lor (2011) premiul What HiFi?, cedandu-le coroana castilor de buget, in-ear, Byron (de la Beyerdynamic), acum pare momentul oportun pentru a-si incorda muschii pe segmentul de pana in £50.

SoundMagic gandeste cu siguranta la fel, lansand doua update-uri pentru line-up-ul E10, acestea fiind E11 (£40) si E11C (£50).

Desi ambele modele noi utilizeaza acelasi jack de 3.5 mm, din aluminiu si au aceeasi cutie neagra de transport, au fost complet reproiectate. Speaker-ul si camera acustica au fost modernizate fata de E10.

E11 si E11C sunt livrate cu noile cabluri din cuplu, placate cu argint, care au fost izolate in TPE pentru a reduce impactul mediului ambiant, iar carcasele lor din aluminiu se presupune ca beneficiaza de avantajele unei noi tehnologii de taiere cu mare precizie.

La fel ca in cazul gamei E10, “C” inseamna includerea unei telecomenzi cu 3 butoane, care permite utilizatorilor sa efectueze apeluri si sa controleze muzica pe dispozitivele Apple si Android.

Se pare ca gama SoundMagic E11 are in continuare multe de oferit. Pe langa E11 si E11C, vor fi versiuni Bluetooth, E11BT, precum si E11D (Digital), cele din urma fiind proiectate special pentru dispozitive USB-C. Ambele sunt anuntate a fi lansate la o luna dupa aparitia primelor doua, in Octombrie.

Produsele brandului Sound MAGIC va stau la dispozitie, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi  aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: