Echipamente Audio | Video

SugarCube SC-1 – eliminatorul de zgomot al vinyl-ului

Puteti spune adio tuturor zgomotelor deranjante de la vechile vinyl-uri (asta daca va permite buzunarul).

Proiectat pentru persoanele cu coletii de inregistrari mai vechi sau second-hand, dispozitivul de eliminare a zgomotului all-in-one foloseste tehnologia “click & pop” patentata de start-up-ul din Silicon Valley, Sweet Vinyl. Aceasta elimina zgomotul de vinyl in timp real.

Tehnologia se presupune ca utilizeaza un algoritm pentru detectarea, izolarea si eliminarea zgomotului nedorit, pastrand in acelasi timp semnalul muzical nevatamat. Toti proprietarii trebuie sa conecteze SC-1 la o statie phono, sa apese butonul de initiere a procesului de curatare sunet, si sa regleze puterea procesului prin intermediul butonului rotativ.

Stim ce ganditi: Trebuie sa auzim, ca sa putem crede…

Cand cheia USB furnizata este conectata la SC-1, procesul poate fi initiat si controlat prin intermediul aplicatiei SweetVinyl SugarCube – doar dispozitive iOS si Android.

Am vazut pentru prima data SC-1 pe Indiegogo in 2016 si, dupa cateva demonstratii facute in Uk anul trecut, este, in sfarsit, disponibil pe piata in doua versiuni ale finisajului, gri si negru.

Pretul este in jur de 1550 de lire sterline.

O larga gama de pick-up-uri si accesorii pentru pick-up, cu specificatii, caracteristici si preturi, puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: