Stire

T+A celebreaza cea de a 40-a aniversare cu noile boxe Criterion

T+A celebreaza cea de a 40-a aniversare cu noile boxe Criterion si cu noul amplificator mono de ptuere

Brandul nemtesc, high-end, T+A, celebreaza cea de a 40-a aniversare cu un nou line-up de difuzoare Criterion CTL si cu amplificatorul mono de putere M 40 HV, ambele fiind dezvaluite la Munich High End Show 2018.

Fiind compusa din trei stalpi, S 2200 CTL, S 2100 CTL si S 2000 CTL, gama nou dezvoltata este proiectata sa fie mai compacta, dar mai puternica si mai capabila decat predecesorii sai.

Toate cele trei boxe de podea dispun de doua difuzoare de bass, un difuzor de medii “wide-range” si un nou tip de tweeter in forma de dom, “super-treble”, confectionat din material textil tratat. Boxele includ, de asemenea, un nou concept de linie de transmisie si difuzoare imbunatatite, oferind un sunet rafinat, o dispersie exceptionala a sunetului si un sunet incredibil de spatios.

Diferenta principala dintre cele trei modele este la dimensiuni: modelul S 2200 este modelul de varf cu cea mai inalta cabina si cele mai mari difuzoare (22 cm), S 2100 se afla la mijloc, cu o inaltime de un metru, in timp ce la 95 cm inaltime, S 2000 este cel mai mic si cel mai subtire dintre acestea.

Intre timp, amplificatorul de putere M 40 HV este conceput pentru a satisface cele mai exigente pretentii audiofile. Contruit cu componente de inalta calitate, toate etapele amplificatoare au fost proiectate sa functioneze intr-o maniera pur liniara pentru a minimiza distorsiunile nedorite.

Etapa de intrare utilizeaza amplificarea supapelor, iar faza de iesire este dublata – fiecare dintre aceste amplificatoare de iesire este capabil sa furnizeze pana la 1000 W si este conectat la o pereche de terminali pentru boxe. In acest fel puteti fie sa conectati amplificatorul intr-un mod paralel (pentru a maximiza puterea de iesire), fie intr-o configuratie bi-amp (unde semnalele separate sunt transmise frecventelor joase si medii/inalte).

Preturile nu au fost anuntate inca, dar va puteti astepta la unele specifice segmentului high-end, adica destul de ridicate.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: