Stire

TEAC adauga suportul MQA pentru network player

Atat NR-7CD, cat si NT-505 necesita doar o actualizare a firmware-ului…

La doar cateva luni dupa ce a anuntat noua gama de referinta pentru componentele stereo, TEAC a adaugat suportul MQA la playerul de retea al gamei – NT-505 (1500 £). Si aduce, de asemenea, aceeasi compatibilitate pentru NR-7CD de (£ 3500), acesta fiind un player de retea, CD player si amplificator integrat (top), in acelasi timp.

NR-7CD va primi automat update-ul de firmware imediat ce va fi conectat la retea.

NT-505, pe de alta parte, are nevoie de un update al System firmware-ului la versiunea 1.10 si al Network firmware-ului la versiunea 10.3c. Aceste update-uri trebuiesc realizate de detinatori. Nu sunt nici simplu de facut, dar nici prea coplicat.

Mandy Clarke, TEAC Sales & Marketing Manager, spune „obsesia TEAC pentru a furniza cea mai fidela calitate a sunetului, cat mai apropiata de cea din viata reala, este bine cunoscuta. Adaugarea capabilitatii MQA … este ultimul pas in acest proces, unul pe care stim ca proprietarii il vor aprecia cu adevarat “.

Atat NR-7CD, cat si NT-505 au reusit sa evite camerele noastre de testare pana acum, dar cine stie? Poate ca aceasta ultima actualizare a functionalitatii le va aduce in ghearele noastre.

Produsele brandului Teac va stau la dispozitie, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi  aici link.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: