Stire

TEAC adauga suportul MQA pentru network player

Atat NR-7CD, cat si NT-505 necesita doar o actualizare a firmware-ului…

La doar cateva luni dupa ce a anuntat noua gama de referinta pentru componentele stereo, TEAC a adaugat suportul MQA la playerul de retea al gamei – NT-505 (1500 £). Si aduce, de asemenea, aceeasi compatibilitate pentru NR-7CD de (£ 3500), acesta fiind un player de retea, CD player si amplificator integrat (top), in acelasi timp.

NR-7CD va primi automat update-ul de firmware imediat ce va fi conectat la retea.

NT-505, pe de alta parte, are nevoie de un update al System firmware-ului la versiunea 1.10 si al Network firmware-ului la versiunea 10.3c. Aceste update-uri trebuiesc realizate de detinatori. Nu sunt nici simplu de facut, dar nici prea coplicat.

Mandy Clarke, TEAC Sales & Marketing Manager, spune „obsesia TEAC pentru a furniza cea mai fidela calitate a sunetului, cat mai apropiata de cea din viata reala, este bine cunoscuta. Adaugarea capabilitatii MQA … este ultimul pas in acest proces, unul pe care stim ca proprietarii il vor aprecia cu adevarat “.

Atat NR-7CD, cat si NT-505 au reusit sa evite camerele noastre de testare pana acum, dar cine stie? Poate ca aceasta ultima actualizare a functionalitatii le va aduce in ghearele noastre.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: