Stire

Technics lanseaza noua boxa wireless SC-C50

Technics a anuntat acest produs incepand cu luna mai 2018 la Munich High End Show, insa nu fusese anuntata data lansarii oficiale si nici pretul acesteia.

Acum, la IFA Berlin 2018 deja aceste aspecte s-au facut cunoscute, va fi disponibila incepand cu luna septembrie si pretul acesteia va fi de 750 euro.

 

 

Denumirea acestei boxe pe piata din Japonia va fi OTTAVA S SC-C50, insa pentru restul lumii, ea va fi disponibila cu denumirea SC-50.

Privita din exterior, se poate observa finisajul deosebit din aluminiu al carcasei care masoara 37.5cm lungime ce are un display mic OLED. La interior insa SC-50 benefiaza de sapte difuzoare, trei dintre ele de 6.5cm pe post de medii, alte 3 difuzoare de 16mm pe post de inalte si un woofer de a 12cm avand o putere totala de 100 W.

Google Chromecast, Tidal, Spotify, Deezer, RadioIN fac deliciul acestei frumoase boxe. SC-C50 poate fi controlata cu ajutorul Google Assistant daca vocea este activata in aceeasi retea wifi.

Cum era de asteptat, SC-C50 are conexiune Bluetooth o intrare digital optica, una USB-AEthernet si o intrare analogica de 3.5mm. Technics suporta fisiere 24bit/384kHz si DSD.

Suntem siguri de faptul ca acest produs isi va avea foarte multi fani, sa nu uitam ca extrem de multi sunt nostalgici dupa produsele Technics care au scris istorie pe plan mondial.

Boxe active Bluetooth cu specificatii, caracteristici complete, si preturi puteti gasi aici link .

 

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: