Echipamente Audio | Video

Thorens dezvaluie doua platane de buget, plug-and-play

TD201 si TD202 sunt destinate noilor veniti in lumea vinyl-urilor.

In speranta de a aduce mai multa amprenta in revigorarea vinyl-ului, brand-ul legendar Thorens a dezvaluit doua platane, TD201 si TD202, care se pozitioneaza sub TD203 – platan caruia site-ul de review What Hi-Fi? i-a acordat 4 stele anul trecut.

Destinate noilor veniti, ambele platane actionate cu curea au un design plug-and-play, cu cartuse preconfigurate si statii phono comutabile pentru conexiune directa la orice amplificator, receiver sau statie phono externa.

TD201 si TD202 utilizeaza noul tonearm TP 71, dar in timp ce TD201 are un cartus AT 3600 atasat la capul detasabil, TD202 utilizeaza un cartus AT 95E.

Suportul este destul de generos, de asemenea si include o iesire USB (plus un convertor analog-digital) pentru a putea inregistra albumele de pe vinyl ca fisiere digitale pe un computer.

Atat Thorens TD 201 (€ 449), cat si TD 202 (€ 599) vor fi disponibile in negru extra-lucios de la sfarsitul lunii noiembrie 2018.

Pick-up-uri si o variata gama de accesorii de pick-up cu specificatii, caracteristici complete, si preturi, puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: