Stire

Tivoli Audio dezvaluie castile true wireless si un sistem Alexa

Tivoli Audio dezvaluie castile true wireless si un sistem Alexa all-in-one

Aceaste produse fac parte din categoria picnic-perfect. Printre primele produse lansate vara aceasta de Tivoli se numara Andiamo, o boxa Bluetooth compacta si o pereche de casti true wireless, numite Fonico. Ambele fac parte din noua gama portabila Go.

Andiamo este comercializata la 199$ si are o autonomie de 20 ore. Aceasta imbina o incinta din aluminiu, neagra sau argintie, cu o curea din piele pentru facilitarea transportului.

In acelasi timp, castile Fonico (129$) ofera partajare automata prin Bluetooth si vin la pachet cu un toc portabil care are rol de incarcare. Acestea au 9 ore autonomie si au protectie la apa IPX7.

Tivoli a adaugat, de asemenea, doua produse noi, destinate locuintelor, la gama ART, incluzand Model CD, un CD-player care iti permite sa redai piesele de pe CD-urile tale, prin intermediul wi-fi, direct pe boxele Tivoli din categoria ART. Alternativ, se poate conecta la un sistem sau receiver prin intermediul iesirii stereo.

Apoi, amintim Music System Home un sistem all-in-one inteligent, cu control vocal de la Alexa, radio FM si DAB+, Bluetooth, intrare de 3.5 mm, wi-fi si un CD-player. Tivoli va oferi, de asemenea, o versiune fara wi-fi sau Alexa, aceasta numindu-se Music System Digital.

Noile produse Tivoli se asteapta sa fie lansate in aceasta luna.

Specificatii, preturi Boxe Portabile gasiti aici

Specificatii, preturi Boxe Active & Wireless gasiti aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: