Stire

Toate dispozitivele Alexa stiu acum unde te afli

Toate dispozitivele care au integrat Alexa – nu doar cele produse de Amazon – vor fi capabile de acum sa detecteze care boxa este cea mai apropiata de tine atunci cand efectuezi comenzi vocale.

Daca aveti doua difuzoare Amazon Echo intr-o singura camera si apelati la „Alexa”, numai unul va raspunde. Asta pentru ca acele Echo-uri pot comunica unul cu altul si pot spune care este cel mai apropiat – evitand activarea ambelor in acelasi timp.

Aceasta a fost o caracteristica limitata doar la produsele Amazon, dar acum ca brand-ul isi muta tehnologia Echo Spatial Perception in cloud, orice dispozitiv care integreaza Alexa va putea sa detecteze daca el este cel mai apropiat.

Asta nu inseamna ca va trebui sa intreprindeti vreo actiune pentru acest update. Consumatorii si producatorii de hardware pot sta linistiti, intrucat cei de la Amazon le vor face produsele mai exacte.

Din pacate, acest lucru nu rezolva alte probleme pe care Alexa le are, cum ar fi faptul ca timer-ul si reminder-ul este stocat local, pe dispozitiv (insemnand ca daca te afli in alta camera in momentul declansarii, il vei rata), dar este cu siguranta un pas inainte.

Noi suntem de acord cu orice lucru care ofera mai multe functii produselor partenere, cum ar fi boxa Sonos One sau soundbar-ul Beam.

Specificatii, preturi Boxe Portabile gasiti aici

Specificatii, preturi Boxe Active & Wireless gasiti aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: