Echipamente Audio | Video Prezentari Generale Stire

Underline – Ecrane de proiectie HighEnd

Casa moderna reprezinta in societatea actuala mult mai mult decat un camin si „acasa” inseamna in general totul, de la o zona comuna in care iti petreci timpul cu familia, la o zona unde socializezi, reprezentand uneori o legatura electronica cu exteriorul si pentru multi dintre noi, un birou de acasa.

Astazi casele noastre sunt pline de tot felul de dispozitive media: de la televizoare traditionale si computere performante, pana la gadget-uri care ne usureaza viata. Astfel putem spune ca intr-un fel suntem obisnuiti cu cea mai ridicata calitate a sunetului si a imaginii precum ar fi cea oferita de ecranele LED si LCD cu rezolutii care uneori intrec orice imaginatie si desigur ca ne dorim si chiar ne asteptam la aceeasi performanta pentru filme, jocuri, conferinte online si alte hobby-uri sau aplicatii profesionale.

Designul modern si evolutia continua a industriei AV ofera noi oportunitati de integrare a ecranelor de mari dimensiuni si a proiectoarelor video in casa contemporana, iar materialele revolutionare garanteaza filtrarea optica avansata, absorbind eficient lumina, prevenind astfel atenuarea culorilor sau a acuratetii imaginilor.

Ecranele Underline sunt special proiectate pentru videoproiectoarele UST (Ultra Short Throw) si sunt fabricate cu Nano Technologie. Suprafata stratificata si structura Dual Frame ofera performanta absoluta ce absoarbe pana la 93% din lumina ambientala, inlaturand reflexiile de orice fel. Astfel ecranele Underline ofera o calitate superioara a imaginii in format mare chiar si pe timpul zilei sau in camere puternic luminate.

Fabricate sub supravegherea atenta a specialistilor Underline, intr-una dintre cele mai noi fabrici din Guangzhou, China, unde mana de lucru ieftina si echipamentele de productie de ultima ora duce la performante greu de egalat, ecranele Underline s-au impus imediat pe piata unde sunt apreciate de iubitorii de imagine de calitate.

Intr-o lume Ultra High Definition in care rezolutia este etalon decisiv, Underline detine toate atuurile necesare pentru o redare precisa si fidela a imaginii, aducand pe piata de proiectii ecrane si videoproiectoare de ultima generatie la un pret accesibil.

Portofoliul Underline cuprinde ecrane Crystal ALR UST fixe si motorizate ce pot fi folosite in instalatii industriale si civile, unitati academice, militare sau de entertainment, precum si in spitale, institutii publice si case unde se pune accentul pe rasfat audio vizual.

Produsele Underline vizeaza performante de calitatea cinematografiei la preturi prietenoase atat pentru entuziastii si iubitorii de entertainment cat si pentru profesionistii meticulosi din acest sector.

Proiectoarele UST au castigat notorietate si sunt tot mai cautate acolo unde limitarile de spatiu fac ca proiectia Home Cinema traditionala sa fie o provocare. Astfel ecranele Underline au venit ca un raspuns firesc la cererea utilizatorilor intotdeauna in cautarea performantei si a designului modern.

Lupta cu lumina ambientala este primordiala, iar ecranele Underline Crystal ALR UST au castigat-o detasat devenind o solutie ideala daca intentionati sa inlocuiti televizorul cu un video proiector UST si sa va bucurati zilnic de o imagine reala, de o clatitate fara cusur.

Adaptate standardului pentru vizionari HD, ratio este 16: 9, un format panoramic ideal pentru a va bucura de o imagine buna, acordandu-se prioritate orizontalitatii ce genereaza mai mult dinamism.

Girati de experieta acumulata de-a lungul anilor si dupa multiple teste, echipa Underline a proiectat un material de ecran care incorporeaza nanoparticule reflexive. Aceste particule minuscule reflecta lumina excesiva, garantand ca singura lumina pe care o vedeti este cea care vine de la proiector.

Ecranul de proiectie Underline Crystal ALR UST arata spectaculos fara a perturba in vreun fel designul interior din spatiul in care va fi instalat. Suprafata din ALR slim Edge velur si grosimea de 12mm asigura o redare impecabila cu o calitate cinematografica de invidiat si un unghi de vizionare comod.

Materialele din care este realizat acest ecran au o rezistenta medie la curatare, fapt ce permite spalarea ocazionala a ecranului. Usor de instalat, cu instructiuni intuitive, dupa ce este asamblat ecranul Underline are imaginea unui tablou elegant, cu margine de velur negru.

Daca te-ai saturat de televizoarele masive, din ce in ce mai scumpe, poti sa-ti amenajezi propriul cinema. Alege performata superioara a ecranelor Underline ce iti permite sa depasesti limitele impuse de imaginea oferita de ecranele clasice si te invita sa explorezi universul nebanuite ale imaginii impecabile.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: