Stire

Update-ul AirPlay 2 a ajuns, in sfarsit, la dispozitivele Sonos

Sonos Beam, One, Playbase si a doua generatie de Play: 5 vor primi toate actualizarea, permitandu-va sa trimiteti audio de pe iPhone sau iPad catre dispozitive multiple.

AirPlay 2, care a fost anuntat la WWDC 2017, in iunie, reprezinta miscarea facuta de Apple pentru migrarea dispozitivelor iOS catre multi-room. Acesta este deja disponibil pentru cateva dintre produsele Sonos.

Acum puteti reda fisiere audio de pe oricare dintre dispozitivele iOS prin dispozitive Sonos multiple. O actualizare gratuita de software este accesibila azi prin aplicatia Sonos.

Pe langa multi-room audio, clientii vor fi capabili sa foloseasca Siri pentru a solicita muzica pe Sonos, via Apple Music. Cu toate acestea, operatiuniea se va desfasura prin intermediul unui iPhone sau iPad – niciunul dintre dispozitive nu primeste nativ Siri in acelasi mod in care o face HomePod.

Produsele Sonos incluse in update sunt: Beam, One, Playbase si a doua generatie de Play: 5

Compania a anuntat, de asemenea, ca si Google Assistant va intra in platforma (ceea ce probabil va insemna compatibilitate Chromecast), la un momentdat, in 2018. Acest lucru va plasa Sonos in prima linie atunci cand vine vorba despre combatibilitate asistata inteligent, dar e bine sa asteptam sa se intample, inainte de a judeca.

Din pacate, in timp ce Sonos este fericit sa-si construiasca propriile servicii multi-room, este putin probabil sa le actualizeze in vederea sprijinirii procesarii audio tridimensionale, cum este cazul Dolby Atmos sau DTS Virtual:X.

Acesta formate, desi sunt intalnite la unele produse independente precum Sony HT-ST5000 sau Yamaha YSP-5600, sunt mult mai bine livrate folosind o gama de difuzoare care sunt construite pe un ecosistem puternic.

O larga gama de amplificatoare si accesorii multi-room cu specificatii, caracteristici complete, si preturi puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: