Stire

Va lansa Apple noi generatii de AirPods si HomePod?

Odata ce un produs Apple a fost lansat pe piata, nu trece de regula mai mult de o saptamana pana sa inceapa speculatiile cu privire la continuitatea proiectului respectiv.

Asa s-a intamplat si in cazul speaker-ului inteligent Apple HomePod si a castilor true wireless AirPods din 2016. Acum avem cateva detalii cu privire la noua generatie de produse, inclusiv momentul in care le vom vedea pe raft.

AirPod-urile higher-end si un nou HomePod vor fi lansate, impreuna cu o pereche noua de casti over-ear anul viitor, conform unor surse apropiate de Bloomberg.

AirPods se presupune ca sunt concepute pentru a fi rezistente la apa si au o functie de stergere a zgomotului de fond. Desigur, vor costa mai mult decat perechea existenta, care a fost comercializata la un pret de 160 de lire sterline. Sursele sugereaza ca vor avea un nou chip, activarea vocii Siri si senzori pentru monitorizarea batailor inimii, la fel ca Apple Watch.

Deocamdata nu exista informatii speculative cu privire la noua generatie de HomePod, dar zvonurile anterioare indicau o dimensiune mai mic si un pret mai redus, in viitorul apropiat.

Unele brand-uri, cum ar fi Bose, Sennheiser sau B&W ar putea sa fie atente la urmatoarele oferte Apple, de asemenea, intrucat unele zvonuri anunta ca gigantul tehnologic va dezvolta prima sa pereche de casti over-head, pentru a se plasa deasupra ofertelor Beats-branded. In prima parte a acestui an, analistul KGI, Ming-Chi Kuo a anuntat ca Apple isi dezvolta propriul brand de casti high-end, over-ear, pe care il va lansa anul acesta. Cu toate acestea, potrivit surselor Bloomberg, in timp ce acestea urmau sa fie lansate în acest an, „provocarile de dezvoltare” le-au vazut impinse pana in 2019.

Produse Apple, cu specificatii, caracteristici complete, si preturi puteti gasi aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: