Stire

Virgin TV lanseaza primul canal de divertisment 4K Ultra HD

Virgin TV Ultra HD este disponibil incepand cu data de 17 Septembrie.

 

De-a lungul timpului, Virgin a ramas tacut in umbra BT si Sky atunci cand a venit vorba de continut 4K.

In timp ce Virgin TV a inceput sa ofere abia de vara trecuta meciurile de fotbal din Champions League si finala de la Wimbledon in continut UHD, rivalii sai din media transmiteau la rezolutie inalta de cativa ani. BT are propriul canal Sport Ultra HD, in timp ce Sky difuzeaza cateva sporturi, piese de teatru si filme pe platforma sa Sky Q.

Dar se pare ca Virgin, in sfarsit, ia in serios 4K-ul. Pe 17 Septembrie a avut premiera primului sau canal dedicat 4k Ultra HD, care este disponibil pentru Virgin TV Full House si cientii VIP care detin un V6 set-top box.

La lansare, programul canalului include mai multe drame oferite de Sony Pictures, printre care Start Up (Lunea 10pm), Masters of Sex (Vinerea 10pm), Shut Eye (Miercurea 10pm) si The Art of More (Joia 10pm) – ultimele doua fiind transmise in premiera in UK.

Canalul va transmite, de asemenea, documentare despre natura, plus concerte de la Rolling Stones, Sting sau Imagine Dragons.

Comediantul, autorul si naratorul Love Island,  Iain Stirling, a fost “vocea” Virgin TV Ultra HD in prima noapte de la lansare.

In timp ce clientii Virgin TV au avut posibilitatea sa adauge canalul BT Sport Ultra HD la pachetul lor TV inca din Iulie, abonatii pachetelor de nivel superior au acum la dispozitie o oferta 4K foarte atractiva.

Surse care pot reda servicii de entertainment prepay, puteti gasi aici link , sau aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: