Stire

Wharfedale noua serie D300

Gama D300 contine 4 modele: doua boxe de stativ compacte – D310 si D320 (putin mai mari) – si o boxa de podea D330, la care se mai adauga o boxa de canal central pentru sisteme home cinema, D300C.

Gama va functiona momentan la concurenta cu existentele Diamond 11 Series. In timp ce modelele D300 nu se potrivesc cu incintele curbate ale seriei Diamond 11, acestea incorporeaza multe tehnologii similare, care au fost regandite specific pentru aceasta gama.

Pentru difuzoarele bass/mid, conurile din Kevlar de ultima generatie ale celor de la Wharfedale sunt lipite de un invelis din spuma poliuretanica.

Noile tehnologii reduc inductivitatea si controleaza fluxul magnetic, asigurand distorsiuni reduse in zona critica a gamei medii.

Magnetii ceramici supradimensionati – o tehnologie in care Wharfedale a fost pioniera in anii 60- sunt de asemenea inclusi.

Ansamblul de difuzoare este montat intr-un paner special proiectat cu o retea de ramforsari pentru a creste rigiditatatea. In spatele conului intalnim o zona libera destul de mare, aceasta avand rolul de a reduce reflectiile timpurii.

Dezvoltat pentru Diamond 11 Series si imbunatatit pentru gama D300, tweeter-ul WFR (Wide Frequency Response) incorporeaza o cutie proprie, aceasta constand intr-o camera posterioara, izolata cu umplutura de fibre.

Componentele crossover-ului propun capacitoare din polipropilena cu pierderi reduse si inductori cu miez laminat.

Incintele au deflectoare frontale de 28 mm pentru a reduce reflexiile difractiei marginale la intervalul de frecvente mid-high.

In plus, peretii incintelor sunt captusiti pe interior cu o fibra speciala, aleasa pentru proprietatile sale absorbante de-a lungul unei latimi largi de banda.

Dezvoltat pentru Slot-Loaded Distributed Port intalnit la Diamond 11 Series, sistemul de porturi P-EQ (Pressure Equalisation) imbunatateste performantelor bass-ului seriei D300.

Wharfedale D300 Series sunt disponibile inca din luna septembrie. Toate boxele au versiuni de finisaje: negru, alb, nuc si palisandru. Preturile recomandate pentru retaileri sunt:

D310: £159 per pereche

D320: £199 per pereche

D330: £499 per pereche

D300C: £179

Mai multe modele de boxe ale brandului Wharferdale puteti gasi spre studiu aici link .

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: