China, gigantul asiatic, evoluează constant în dezvoltarea și punerea în aplicare a noilor tehnologii, ajungând o putere de excepție în industria Hi-Fi. Cu un curs de dezvoltare ascendent și cu o extindere fără precedent, industria chineză a înregistrat în ultimii ani cea mai mare rată de creștere din acest sector, formând un lanț de producție și distribuție puternic, oferind calitate maximă la costuri de producție minime.

Această tendință de dezvoltare și capacitatea de producție în continuă creștere au adus China pe cele mai înalte locuri, poziționând-o în fața altor producători niponi cu renume.

În acest tablou al luptei pentru supremație, produsele mărcii XINDAK ies în evidență precum bijuteriile de jad ale vechiului imperiu.

Apărut pe piață în 1988, Chengdu XINDAK Electronics este acum liderul producătorilor chinezi cu mărci proprii ce se străduiesc să abordeze tehnologii noi și materiale de excepție pentru a putea produce modele de ultimă generație. Aceste eforturi au transformat XINDAK în liderul industriei audio, dându-i o valoare de necontestat.

Imediat după lansare, XINDAK Electronics s-a impus pe piață asiatică devenind principala companie Hi-Fi cu un portofoliu amplu ce cuprinde produse de înaltă fidelitate la un preț just, căutate și apreciate de audiofilii pasionați și de înflăcărații proiectelor DIY din întreaga lume.

Compania înființată în China cu mai mult de 20 de ani în urmă a crescut spectaculos pentru a se transforma în unul dintre cei mai mari producători de componente audio, devenind astfel un nume sonor pe piața din orientul îndepărtat, nu doar ca producător, ci dezvoltând în același timp o rețea proprie de distribuție internațională.

XINDAK este dovada clară că audio de înaltă calitate se poate realiza la prețuri foarte rezonabile, astfel compania oferă unul dintre cele mai ample cataloage de produse incluzând amplificatoare, preamplificatoare, playere CD, DAC-uri, difuzoare, cabluri și alte accesorii audio.

Majoritatea amplificatoarelor audio sunt bazate pe tuburi vidate, celebrele lămpi, ce oferă o imagine futuristă fiecărui amplificator. Xindak se mândrește cu calitatea și imaginea produselor sale, acordând o atenție deosebită detaliilor, de la aluminiul satinat utilizat pentru panourile frontale, componente și telecomenzi, conectori și condensatori de înaltă precizie la carcasele de calitate, din lemn masiv, cu finisaje elegante.

Un alt atu al produselor XINDAK este procesul de fabricare. Spre deosebire de mărcile produse în masă, fiecare produs Xindak este construit și asamblat manual în fabrica asiatică.

Xindak păstrează raportul calitate/ preț la un nivel extrem de favorabil pentru cumpărător, astfel se poate deveni un fericit proprietar al unei capodopere cu adevărat high-end fără să cheltuiești sume fabuloase.

Având în portofoliu brandurile Xindak, Audreal (modelele speciale pentru piața germană) și Soundbright, precum și o listă de repere pentru toate subdomeniile industriei, Xindak a devenit în ultimii ani foarte cunoscut și apreciat în întreaga lume pentru cumulul de avantaje evidente pentru clientul final: produse extrem de oneste, cu caracteristici sonore impresionante și prețuri foarte accesibile.

Amplificatoarele pe lămpi sunt cele care au consacrat brand-ul Xindak. Adevărate obiecte de artă, arată (și sună) precum unele de multe ori mai scumpe de la mărci mult mai celebre.

Produsele XINDAK au câștigat multe premii din sectorul Audio în ultimii ani, devenind brandul preferat de către profesioniștii mass-media.

Fideli calității care i-a consacrat XINDAK va fi cu siguranță cea mai faimoasă marca audio din lume, a căror produse desăvârșite pot rezistă oricăror teste.

În concluzie (și fără dubiu), Xindak este una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care nu sunt dependenți de notorietatea brandului, ci doar de aspectul estetic și de prestația sonoră a componenței/sistemului.

Produsele XINDAK le gasiti listate pe AVmall (importator si distribuitor autorizat)

Amplificatoare Integrate

Amplificatoare Hybrid

Amplificatoare pe Tuburi

Toate produsele XINDAK

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: