Stire

Yamaha integreaza Alexa in Receivere AV

Pentru produsele care pot fi controlate de Yamaha MusicCast au acces acum la Amazon Alexa.

Alexa domina piata in acest moment, gasindu-si calea si catre marele producator Yamaha. Practic la receivere AV precum RX-A3070, RX-A2070, RX-a1070 cat si modelele mai vechi de tip RX-A1060, sistemele de soundbar YSP-2700, YSP-5600, pentru micro sistemele stereo, boxe active si alte produse ce pot fi controlate de Yamaha MusicCast, au acum acces la control vocal Alexa, putand astfel controla functiile produsului Yamaha, selecta muzica preferata, listele de preferinte, controlul volumului, pornirea aparatului, inchiderea acestuia indiferent de incaperea in care te afli.

Daca exista un sistem multiroom, cu boxe in mai multe incaperi, se poate controla vocal cu ajutorul lui Alexa unde anume sa cante muzica, cat de tare si ce melodii vrei sa asculti. Daca utilizezi sursa Amazon Echo sau Echo Dot, poti cere un artist sau o melodie specifica, Alexa ti-o va gasi.

In acest moment exista peste 40 de produse care folosesc MusicCast pe care noi nu le-am mentionat aici, insa le puteti gasi pe site-ul Yamaha accesand acest link

 

Pret, specificatii, descriere puteti gasi aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: