Echipamente Audio | Video Ghid | Recenzii Stire

D Stream Audio WAMP 200 – Recenzie

Pe bancul de proba HiFi Tech a ajuns un gadget audio ‘all in one’. Numele lui este WAMP 200 si conform paginii de prezentare a celor de la D-Stream Audio este un streamer – amplificator inteligent dedicat audiofililor.
‘Streaming pentru audiofili’ este mesajul cu care te intampina  pagina celor de la D-Stream. Trebuie sa recunosc, este un mesaj indraznet pentru o companie franco-chineza aproape necunoscuta. Cand intri pe pagina online D-Stream observi imediat grija cu care se prezinta, modul simplu si intuitiv cu care incearca sa isi cucereasca publicul tinta. Designul paginii transmite un mesaj direct: tehnologia simplifica viata, renuntati sa va complicati existenta cotidiana, apasati un buton si bucurati-va de placerea delicioasa a muzicii.

Am rasfoit paginile site-ului D-Stream in cautarea de informatii despre companie. Tot ce am gasit au fost 3 fraze scurte. Este o companie inovatoare cu capital  francez si chinez. Aplicatiile software sunt dezvoltate in Franta, iar hardware-ul este fabricat in China. Avantajul unic al D-Stream este combinatia dintre creativitatea, designul francez, si tehnicile de fabricatie eficiente realizate in China. Asta a fost totul.
Dupa cum am spus la inceputul articolului WAMP 200 este un streamer – amplificator inteligent dedicat audiofililor. Decodarea semnalului digital in analogic se face cu ajutorul unui DAC  Burr-Brown. Partea de amplificare este asigurata de o solutie in Clasa D si are o putere de 60 W RMS. Aparatul este dotat cu doua antene Wi-Fi (banda duala), doua intrari auxiliare (optica si analogica) si este compatibil cu principalii furnizori de muzica online. Lista serviciilor de streaming muzical acopera  toate gusturile si preferintele. In aceasta lista gasim Qobuz, Tidal, Spotify, Napster. Pentru a usura folosirea WAMP 200 producatorul ofera o telcomanda cu care puteti actiona direct si rapid aparatul, dar si o aplicatie numita D-Stream Air ce poate fi instalata pe telefon. Aplicatia poate fi gasita pe App Store si Google Play.

Puteti citi articolul intreg aici

Produsul il gasiti aici

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.

Citeste si: